Medlem

Sällskapet TrädgårdsAmatörerna Gotlandskretsen

Ingår i riksorganisationen Sällskapet TrädgårdsAmatörerna (STA) och är trädgårds-föreningen för dig som älskar växter och vackra trädgårdar. Vi har som främsta intresse att bevara och utveckla trädgårdsintresset på Gotland. Något om vår verksamhet i korthet:

 

Medlemsmöten  Vi har ca ett möte per månad. Under höst, vinter och vår hålls möten i IOGT-NTOs lokaler på Ekmansgatan 11 i Visby. Under sommaren är våra möten i form av utflykter med trädgårdsbesök och ibland någon kurs.

 

Växtmarknader  där medlemmar kan sälja egna växter anordnas under vår, sommar och höst. Vill du sälja? Kontakta Lena Rydberg  på lisselenas@gmail.com med frågor och/eller intresseanmälan så kontaktar Lena dig!

 

Bli medlem?

Använd gärna STAs gemensamma internettjänst för medlemsservice. Öppna hemsidan https://www.tradgardsamatorerna.se/bli-medlem/. Fyll i dina uppgifter och välj medlemskap i Gotlandskretsen samt betala årsavgiften 350:- enligt anvisningar. Avgiften gäller för 12 månader framåt. Alternativt kontakta info@tradgardsamatorerna-gotland.se för hjälp. Medlems make/maka/sambo räknas också som medlem och får automatiskt medlemskap i föreningen. Det innebär att alla har tillgång till samtliga aktiviteter som anordnas av föreningen. Ditt medlemskort kommer med posten tillsammans med ett välkomstbrev. Som medlem i Sällskapet Trädgårdsamatörerna Gotlandskretsen får du…

  • Medlemstidningen Trädgårdsamatören med 4 nr/år
  • Månatligt nyhetsbrev
  • Beställa frön från vår fröförmedling
  • Möjlighet att följa med på STA-resor
  • Rabatterbjudanden från lokala företag i trädgårdsbranschen
  • Delta i vår verksamhet med trädgårdsbesök, marknader m.m.
  • Gratis trädgårdsrådgivning via FOR (Fritidsodlarnas Riksorganisation)

 

Kontaktuppgifter för STA Gotlandskretsen:

Organisationsnummer: 834002-1040

Mailadress: [javascript protected email address]

Hemsida: www.tradgardsamatorerna-gotland.se

Facebook: www.facebook.com/tradgardsamatorernagotland